İngilizce Öğretmenlerinin Buluşma Noktası

Tam Versiyon: Materyal Geliştirme Ekibi nedir ne yapar?
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.

Merhabalar,

Böyle bir bölüm açmaya gerek duymamın amacı İngilizce derslerindeki materyal kısırlığı, mevcut materyallerin güncel ve tekdüze olmaktan ileriye gidememesi ve gerek öğretmenlerimizin gerek öğrencilerimizin yaratıcılıklarını kullanarak kendi hazırladıkları materyalleri burada paylaşıp geniş bir materyal havuzu oluşturmaktır.

İsteyen herkes "Material Pool" bölümüne hazırladıkları materyalleri gönderebilir, diğer paylaşımcıların fikirlerini alabilir ve anket gibi yollarla materyallerini değerlendirip geliştirebilirler. MDT'de developer olmak için materyal havuzuna en az 5 materyal eklemeniz gerekir. 5 materyale ulaştıktan sonra "Join MDT" bölümünden başvurarak "Developers" kısmında kendi bölümünüze sahip olabilirsiniz.

Peki "Developer" olunca ne olacak?

[+] Developers bölümünde sizin adınıza özel bir bölüm olacak
[+] Bölümüzde materyal paylaşabilecek, anket açabilecek, paylaştığınız materyaller hakkında fikir alabilecek, mesajları silme-düzenleme yetkiniz olacak.
[+] Chat sayfasında sizin adınıza bir odanız olacak ve istediğiniz zaman Chat bölümünüzde fikir paylaşımında bulunabileceksiniz.
[+] Materyallerinizin indirilme sayısı belli olacak ve ekip üyeleri arasında materyali en çok indirenlerin listesi her ay sonu düzenli olarak yayınlanacak.
[+] İsteğinize göre bölümler açılabilecek.

Materyal Geliştirme Ekibinin Hedefleri:

[+] Türk öğrencilerin öğrenme stratejilerine uygun materyaller hazırlamak.
[+] Materyallerine bilgiyi olduğu kadar eğlenceyi de katmak.
[+] Materyallerin özgün olmasına dikkat etmek.

Gelin burada büyük ve kaliteli bir materyal havuzu oluşturalım. İngilizce derslerinde öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizi hazırladığımız materyallerle tekdüzelikten ve sıkıcılıktan kurtaralım. Şimdiden katkılarınızdan dolayı teşekkür ediyorum.

Admin
hocamm valla tek kelımeyle super bır dusunce cook tesekkur edıyorum boyle bır bolum actıgın için...
emraha katılıyorum..kesinlikle çok iyi bi fikir hocam..
Umuyorum ki okullar açılınca zamanla ekip büyüyecek ve güzel bir materyal havuzumuz olacak inşallah.
Referans URL