İngilizce Öğretmenlerinin Buluşma Noktası

Tam Versiyon: İngilizce'ye bakış açınız nedir?
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
İngilizce'ye bakış açınız nedir? Severek mi ilgileniyorsunuz yoksa zorunluluktan mı?
ingilizceyi seviyorum ve bunu meslek olarak da yaptığım için mutluyum
ben ne yazık ki sonradan(üniversitede)sevemez oldum hatta neredeyse nefret edecegim tewk temennim meslege baslayınca sevmek ınsallah ınancım bu yonde....saygılar boyle bı anket yaptıgın içinSmile
Ben de nedense ingilizce'ye bayılıyorum! İnşallah iyi bir ingilizce öğretmeni olup, öğrencilerime de bu sevgiyi aşılayabilirim =))
İçinizde ingilizce sevgisi olduğu sürece eminim öğretmenlik hayatınız da parlak geçecektir. Umarım iyi bir öğretmen olur ve bilinçli nesiller yetiştirirsiniz. Kolay gelsin Smile
çoooook severek başladım ama ilgim azalmaya başladı malesef.
neden ilginiz azaldı acaba dış etkenlerden dolayı mı yoksa sizden kaynaklanan bir sebepten dolayı mı?
öğretmeyi hala seviyorum aslında ama dış etkenlerden dolayı azaldı ilgim , tabi bu dış etkenlerin de öğretmenler olması çok acı bi durum.
tabiki şu an ülkemizde ingilizcenin sevilmemesinde öğretmenlerin rolü büyüktür umarım biryerlerden bir kıvılcım bulur ve ingilizceye ilginiz tekrar artar. İşinizi sevmediğiniz zaman na kadar altyapıya sahip olursanız olsun verimli olamazsınız ama yaptığınız işi severseniz emin olun önünüzde kimse duramaz..
böyle öğretmenlere sahip olmak aslında , mesleki alanda daha çok hırslandırdı beni son zamanlarda . sadece arada bi çuvallama dönemi yaşadım =) işini sevmeyen insan zaten mesleğini devam ettiremez =)
Sayfa: 1 2 3
Referans URL